Yazan root

M. Adnan Akfırat
Genel Başkan

Özgeçmiş

1957 Nizip doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. Yayınlanmış beş kitabı var. Vatan Partisi Çin Temsilcisi. Şanghay Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi ve Shihezi Üniversitesi Misafir Araştırmacısı.

ulusoy

Ulusoy Erdoğan

Özgeçmiş

1969 doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünü 1991 de bitirdikten sonra, sırasıyla, Turkinvest’te vadeli piyasalar işlemcisi, Kanada BC Hydro’da pazarlama analisti, Reuters Enformasyon şirketinde müşteri destek bölümü müdürü ve Moody’s KMV risk derecelendirme kuruluşunda satış sonrası destek birimi müdürü olarak görevler yaptı.

Çin konusunda, Boğaziçililer Gıda ortağı ve TUCEM Çin İktisadi Eşleştirme Merkezi Başkan Yardımcısı olarak çeşitli projelerde çalıştı. Halen Çin Test Merkezi Üst Düzey Yöneticisi görevini yürütmektedir.

Suheyl-Baybali-400x400

Süheyl Baybalı

Özgeçmiş

1960 Bursa doğumlu, Boğaziçi Üniversitesi 1982 Makine Mühendisliği, 1985 Makine Mühendisliği Yüksek Lisans mezunu.

Otomotiv  Sanayi’ne 35 yılı aşkın bir süredir hizmet etmekte ve Güzel İşler Derneği ( https://www.guzelislerdernegi.org/ – Bergama ) Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

ahmet-altunhalka-400x400

Ahmet. G. Altunhalka

Özgeçmiş

1963 Merzifon doğumlu. Ankara Fen Lisesi 1979 mezunu. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi 1986 Mezunu. İstanbul Nöroortopedi (İNORA) Nöroloji uzmanı.

Huseyin-Haydar-400x400

Hüseyin Haydar Öztürk

Özgeçmiş

1956 Trabzon doğumlu. Şair. Pek çok şiir kitabı ve makalesi yayımlandı. Aydınlık Gazetesinde her hafta şiirleri yayımlanıyor. Yabancı dillere de çevrilen şiirleri çeşitli ulusal ödüller kazandı. Vatan Partisi MKK, Türkiye Yazarlar Sendikası ve PEN Türkiye Merkezi üyesi. Türk Çin İktisadi Eşleştirme Merkezi İletişim Danışmanı.

Serht-Latifoglu-400x400

Serhat Latifoğlu
Genel Sayman

1972 Edirne doğumlu. Marmara Üniversitesi Maliye Mezunu. Yale
Üniversitesi Davranışsal Ekonomi sertifikası sahibi. Çeşitli aracı
kurumlarda yöneticilik yaptı ve türev işlemler bölümünü kurdu. Yurt
dışında kendine ait bir serbest fon kurdu. Halen Türkiye’nin ilk 100’de
bulunan bazı şirketlere risk yönetimi konusunda danışmanlık yapmakta ve
yurt dışında kurduğu servet yönetimi şirketini yönetmektedir.

Emel-Cetin-400x400

Emel Çetin
Yönetim Kurulu Üyesi

Özgeçmiş

1972 Balıkesir Edremit doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Odyoloji mezunu.  İstanbul Üniversitesi Çocuk Sağlığı 4. Sınıf öğrencisi. 3 yıl Cochlear Implant üzerine Amerikan firmasında ve 15 yıl da Odyoloji üzerine İspanyol firmasına sorumlu müdürlük yaptı.  Kazakistan ve Fransa’da Odyoloji danışmanlığı yaptı. Halen Odyoloji kliniği çalıştırmakta.

tunc-akkoc-400x400

Tunç Akkoç
Yönetim Kurulu üyesi

Özgeçmiş

1 Mayıs 1981 tarihinde Almanya’da doğdu. Orta öğrenimini Almanya’nın Bocholt kentinde tamamladı. Marmara Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. (2008-2013 yılları arasında Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanlığı görevinde bulundu.) 2016 yılından bu yana Aydınlık Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Çok iyi derecede Almanca ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Mustafa-Altinkaya-400x400

Mustafa Altınkaya
Yönetim Kurulu üyesi

Özgeçmiş

1993 Kütahya doğumlu. Afyon Kocatepe Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği mezunu. Çin Türk Öğrenci Birliği Pekin Başkanı. Pekin Teknoloji Enstitüsü’nde Kontrol Bilimi üzerine yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.